top of page

Staat de dienst die u wilt er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wij staan voor iedereen klaar!

Onze Zorgengels staan klaar voor een ieder die wenst gebruik te maken van onze zorg. Of het nou binnenshuis is of buitenshuis, de Zorgengels hebben de juiste ervaring om u te helpen en te ondersteunen waar en wanneer u het wil!

Gezelschap

Het spelen van spelletjes, samen de krant lezen en praten over actuele zaken of over hobby's. Wij houden rekening met uw karakter en zorgen ervoor dat er een klik is met de zorgengel zodat je een gezellige gesprekspartner hebt! Ons gezelschap is zowel binnenshuis als buitenshuis, kies bijvoorbeeld voor een gezellige wandeling in het park!

Huishoudelijke ondersteuning

Lichte huishoudelijke taken zoals schoonmaken en de herindeling van spullen in het huis, zoals bijvoorbeeld uw kledingkast of uw vitrinekast. Ook de 

Persoonlijke zorg

De zorgengels ondersteunen u ook bij uw dagelijkse persoonlijke verzorging, denk hierbij aan de hulp bij het aankleden en andere persoonlijke verzorginstaken.

Begeleiding

Begeleiding nodig met bepaalde zaken? Geen enkel probleem, de Zorgengels kunnen u begeleiden en bijvoorbeeld meegaan naar doktersafspraken of afspraken bij de Gemeente.

Boodschappen & Winkelen

Het doen van boodschappen kan een uitputtende taak zijn, dit is geen enkel probleem voor onze Zorgengels, u kunt zowel samen met een Zorgengel de boodschappen doen of deze volledig laten doen door een Zorgengel. Ook kunnen wij u helpen met het doen van online boodschappen als dit in uw omgeving mogelijk is. Ook winkelen en kleding kopen is geen probleem.

Papierwerk

De huishoudelijke boekhouding bijhouden is geen enkel probleem voor onz Zorgengels, denk hierbij aan een kostenplaatje opstellen, de belastingen bijhouden en alle andere zaken die erbij komen kijken.

Medische zorg

Neem hiervoor contact op met ons, wij schakelen de wijkverpleegkundige in voor een juiste inschatting van de werkzaamheden.

Onze Zorgengels 

staan voor u klaar!

bottom of page